top of page

Fakuma 2024 – Vilken vecka!

Årets Fakuma är nu över, och vi är glada över möjligheten att få visa våra kundanpassade plastcompounds med fokus på prestanda och lägsta möjliga miljöpåverkan. Detta år var särskilt spännande för oss på Polykemi, eftersom vi stolt presenterade vår största monter hittills med en helt ny design – en viktig del av vår uppdaterade visuella identitet!


Mässan erbjöd, som alltid, fantastiska möjligheter att knyta kontakter med både långvariga samarbetspartners och nya bekantskaper. Det var inspirerande att träffa så många nyfikna besökare som delade vårt engagemang för hållbarhet. 🌿Ett stort tack till er som tog er tid att hälsa på och extra stort tack till er som lyssnade på våra dagliga Materialsmart®-presentationer!


Vårt uppföljningsarbete är redan i full gång, och vi ser fram emot att utforska de nya möjligheterna som mässan har öppnat för oss. Hade du inte möjlighet att träffa oss för att lära dig mer om hur smarta materialval kan bidra till minskat miljö- och klimatavtryck? Ingen fara, det finns två tillfällen kvar i höst:


Vi ser fram emot att träffa dig! Om du har frågor eller vill veta mer, är vi bara ett samtal eller e-post bort.


Stort tack igen till alla som bidrog till att göra Fakuma 2024 till en minnesvärd och lyckad mässa! 🎉



bottom of page