top of page

Polykemi på Ystad Summit

Uppdaterat: 2 sep.

Vår hållbarhetsspecialist Henrik och HR-chef Annika kommer medverka i varsitt seminarium under årets upplaga av Ystad Summit.


 

Vår hållbarbetsexpert medverkar i seminarium på Ystad Summit!

Sysav arrangerar seminarium under Ystad Summit med fokus på hur Skånes största klimatinitiativ kan bidra till Sveriges klimatmål för 2045 genom CCUS (Carbon Capture, Utilization and Storage).


En av talarna är vår hållbarhetsspecialist Henrik Palokangas som kommer att dela sina tankar om hur industrin kan använda CCUS i sitt hållbarhetsarbete. Seminariet samlar också andra experter från regionen för att diskutera hur gemensamma insatser kan vända stora utsläppskällor till drivkrafter för klimatomställningen i både Skåne och resten av Sverige.


Upptäck framtidens hållbarhetslösningar på Ystad Summit!


📆Torsdag 5 september

🕑09:00-09:45

📍Diskoteket, Björnstjernegatan 6, Ystad


Mer information och länk till livestream:


 

Polykemis HR-chef diskuterar framtidens rekrytering på Ystad Summit!

Vår HR-chef, Annika Strandberg, deltar i ett spännande seminarium på Ystad Summit, arrangerad av Samhall, där fokus ligger på att omdefiniera kompetens och hitta lösningar på dagens rekryteringsutmaningar. Med titeln "En ny syn på vem som har kompetens kan lösa era rekryteringsproblem" utforskar diskussionen hur en mer inkluderande arbetsmarknad kan skapas.


Med branschens stora efterfrågan på kompetens och Samhalls många medarbetare som har potential att fylla dessa roller, kommer panelen att diskutera nya perspektiv för att möta dessa utmaningar och hur vi kan tänka nytt kring rekrytering.

Vi ser fram emot en inspirerande diskussion och nya insikter!


Medverkande:

• Filip Truedsson, direktör operativ drift Samhall

• Annika Strandberg, HR-chef Polykemi AB

• Moderator: Dan-Aria Sucuri, moderator


📆Onsdag 4 september

🕑13:00-13:45

📍Stallet, Elis Nilssons väg 5, Ystad


Mer information och länk till livestream:

Comments


bottom of page